Flytte Piano Stavanger

Flytte Piano Stavanger


Antons Flytting har flyttet veldig mange pianoer i det siste 5 år. Store, lille, tunge og lettere piano har vi flyttet  ut av alt mulig forskjellige lokasjoner. Enten pianoet står på 3 etasje uten heis eller i kjellerboden, vi klarer å flytte piano på en trygt og sikker måte.


Hvordan fungerer flytting av piano i Stavanger?


Vi kommer med flyttebil og erfaren mannskap på avtalt tidspunkt. Etter en gjennomgang av lokasjon og selve pianoet starte vi med emballering av piano slik at den er beskyttet for selve flytting. Vi bruker flyttetepper og plast film til å beskytte pianoet. Hvis det trenger å demontere deler før transport så demontere vi delene og pakke de seperat inn i flyttetepper.


For selve flytting av piano bruker vi spesielle lagte bæresele. Vi løfter piano inn i flyttebilen og sikre den for transport.


Hos ankomst på nye plassen for pianoet skal vi tar en kjappe gjennomgang av hvor pianoet kommer til å står, slik at vi kommer ikke til overraskelser.

Vi løfte pianoet ut av flyttebilen og plassere den på rette plass, vi pakker pianoet ut og montere tilbake eventuelt demonterte deler.

Vi er går utfra teorien at en piano er lagt av levende materialer, og den trenger slik behandling med tankegang på klima, fukt og løfting.


Stemming


Etter flytting av et piano kan det være behov for stemming. Vi har ikke spesialitet til å gjøre dette selv men vi er behjelpelig med å finne en riktig stemming service i Stavanger område.

Copyright @ All Rights Reserved