Flyttehjelp Stavanger

Flyttehjelp Stavanger


Hos Antons Flytting i Stavanger finner du hjelp til alle type flyttinger. Enten du skal flytte hele huset eller bare en sofa, Antons Flytting står klart til å hjelpe med å flytte alt på en trygt måte med høyt arbeidsmoral og kvalitet.


Hvordan fungerer flyttehjelp i Stavanger?


Hvis du er på flyttefot kan det være en stressfult tid og krever det både planlegging og fysisk arbeid. Antons Flytting kan planlegge hele prosessen sammen med deg, fra pakkemoment opp til plassering på rette plass i ditt nye hjem.


Vi kommer med flyttebilen og erfaren mannskap på avtalt tidspunkt, tar en gjennomgang av tingene som skal flytte og starte med selve flytting. Vi laste inventar inn i flyttebilen og beskytte alt med spesielle flyttetepper, slik at alt er beskyttet under transport. Etter vi har alt i flyttebilen kjører vi  til nye adresse, der skal vi tar en kjapt gjennomgang og starter med utlasting. Vi plassere alt i ditt nye hjem på anvisning hvor det skal står, slik at du bør ikke tenke på fysisk arbeid.


Når bilen er tomt og alt er på plass takker vi for oppdrag og ønsker vi dere lykke til inn i ditt nye hjem!FLERE TJENESTER

Pakking Flytting
Lagring Flytting
Flyttevask Stavanger

Pakking


Hvis du har kort tid eller har lyst for mer sikkerhet kan vi pakke alt inn for deg. Vi kan pakke alt inventar i esker og hvis ønskelig kan vi pakke inn møbler og.


Vi kan og levere pakkematerialer om ønskelig.

Lagerplass


Er du ikke helt ferdig til å flytte inn? Ingen problem, vi har sammenarbeid med flere tilbuder av lagerplass begge container løsning og innendørs ventilert.


Det er bare å spøre oss hvilke muligheter det er for deg.

Utvask


Vi har god sammenarbeid med flere rengjørings bedrifter, slik at vi kan sikre at du få det beste service.


Det er ikke mulig å bestille bare flyttevask. Kun i forbindelse med flytting.


Copyright @ All Rights Reserved